Liity jäseneksi

Jyty Pohjois-Pohjanmaa ry on Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliittoon kuuluva paikallisyhdistys. Jäsenkuntamme suurimmat työnantajat ovat Oulun kaupunki, Monetra Oy, PPSHP, Kempeleen, Limingan, Tyrnävän, Muhoksen, Lumijoen, Utajärven, Vaalan ja Hailuodon kunnat, Koulutuskuntayhtymä OSAO, Oulun Ammattikorkeakoulu OAMK, Oulun Palvelusäätiö ja Pohjois-Pohjanmaan liitto. Jäseniksemme liittyy yhä enemmän myös yksityisen alan työntekijöitä.

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi kannattaa liittyä heti palvelussuhteen alkaessa.

Kätevimmin jäseneksi liittyminen käy sähköisellä lomakkeella

Jäsenmaksu 2021

Yhdistyksen jäsenmaksu on työvoimajäseniltä 1,32 %, euromääräinen jäsenmaksu 5 euroa /kk, opiskelijajäseniltä 3 euroa / kk ja eläkeläis-/kannatusjäseniltä 36 euroa / vuosi (maksun perii ja maksun sisältämistä eduista päättää yhdistys).

Suosittele Jytyn jäsenyyttä!

Ammattiliitto Jytyn suosittelukampanja on käynnissä. Kun jäsenenä suosittelet ja hankit 1.1.–30.6.2021 välisenä aikana uusia jäseniä, sinut palkitaan lahjakortilla. Neljästä uudesta jäsenestä saat jopa 150 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin!

Palkitseminen lahjakortein

Kun jäsenenä suosittelet ja hankit 1.1.–30.6.2021 välisenä aikana uusia varsinaisia tai opiskelijajäseniä, sinut palkitaan:

2 jäsentä = 30 € arvoinen S-ryhmän lahjakortti
3 jäsentä = 50 € arvoinen S-ryhmän lahjakortti
4 jäsentä = 150 € arvoinen S-ryhmän lahjakortti

​https://www.jytyliitto.fi/fi/jasenyys/suosittele/Sivut/default.aspx

 

 Jyty Pohjois-Pohjanmaa ry | Koulukatu 19 A 3, 90100 Oulu | jyty(at)pohjois-pohjanmaary.fi

toimistosihteeri Marjo Mäntyniemi | p. 050 431 3672